Bezkofeinová káva Decaf
Vynikající kávová směs bez kofeinu s chutí čokolády, lískových oříšků s vůní ostružin a javorového sirupu. Kombinace kávy Kolumbie Excelsco Decaf a kávy Brazílie Santa Lucia CO2 dává v chuti jemnou kyselost s hořkou příchutí a výraznou sladkostí.
Kávu dodáváme standardně jako zrnkovou. Pokud si přejete kávu namlít, zvolte si typ namletí níže.
Kategorie: | E-shop |
---|---|
Chuťový profil: | čokoláda, oříšek, ovoce |
Druh kávy: | 100% Arabica |
Intenzita: | 3/6 |
Kyselinka: | 2/6 |
? Certifikace: | Organic |
? Cuppingové hodnocení - SCA: | ne |
Metoda zpracování: | Decaf Swiss Watter / CO2 |
Chuť kávy: | sladká, čokoládová, lieskový oriešok, kardamóm, ostružina a javorový sirup |
Druh kávy | Směs 100% arabica, bezkofeinová |
---|---|
Země původu | Brazílie, Kolumbie |
Chuťový profil | Jemná, Bezkofeinová |
Intenzita | Stupeň pražení |
● ● ● ○ ○ | ● ● ● ● ○ |
Zrná | Chuť |
● ● ● ● ○ | ● ● ● ● ○ |
Kyselinka | |
● ● ○ ○ ○ |
Ochutnejte jedinečnou kombinaci zrnkové bezkofeinové kávy Brazílie Santa Lucia CO2 a Kolumbie Excelso Decaf Swiss Watter.
Bezkofeinová káva Kolumbie Excelso Decaf Swiss Watter:
Kávová zrna se namáčí ve vodě, což je metoda označována jako metoda mokrá, kdy se vyluhuje kofein. Kofein se z vody odstraňuje uhlíkovými filtry a poté se zrno suší v nádržích. Zbytková voda se odpařováním přemění na koncentrát, který obsahuje vonné látky a ten se pak se zrnem promíchá. Touto metodou je zpracována tato bezkofeinová káva Kolumbie Excelso Decaf Swiss Watter.
Bezkofeinová káva Brazílie Santa Lucia CO2:
Kávová zrna se navlhčí párou, která poté uvolní molekuly kofeinu, které jsou následně odvedeny do nádoby. V této nádobě dochází k filtraci kofeinu pomocí uhlíkových filtrů, které zachytí kofein v jejich čisté podobě. Tento kofein je pak dále využíván ve farmaceutickém průmyslu a při výrobě doplňků stravy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.