Káva Energy
Vynikající silná a výrazná Energetická kávová směs s kombinací káv Organic a SCA s vysokou kvalitou a vynikající chutí. Kávy delikátní chuti v jedinečné kávové směsi. V chuti kávy ucítíte pomeranč, broskev, meloun, třešně, grep, cedr a čokoládu.
Kávu dodáváme standardně jako zrnkovou. Pokud si přejete kávu namlít, zvolte si typ namletí níže.
Kategorie: | E-shop |
---|---|
Chuťový profil: | čokoláda, ovoce |
Druh kávy: | 100% Arabica |
Intenzita: | 6/6 |
Kyselinka: | 3/6 |
? Certifikace: | Organic |
? Cuppingové hodnocení - SCA: | ano |
Metoda zpracování: | poloprané |
Chuť kávy: | pomaranč, broskyne, grep, melón, vanilka, céder, čokoláda, med |
Odrůda kávy: | Catimor, Bourbon, Caturra |
Druh kávy | 100% arabica |
---|---|
Země původu | Indonésie, Dominikánská republika, Kostarika, Etiopie |
Chuťový profil | Čokoládový, Oříškový, Ovocný, Sladký |
Intenzita | Stupeň pražení |
● ● ● ● ○ | ● ● ● ● ○ |
Zrna | Chuť |
● ● ● ● ○ | ● ● ● ● ○ |
Kyselinka | |
● ● ● ○ ○ | |
Organické kávy sopečného původu mají velmi výraznou a lahodnou chuť.
Káva Indonesie Sumatra Mandhleing Gr.1 Mena Gold SCA 84 je opravdovou delikatesou v naší Energetické směsi. Další lahůdkou, kterou jsme přidali do naší kávové směsi, je Dominicana Barahona Paraiso Organic AA s chutí grepu a pomeranče. Důkaz, že jsme si dali na Energetické kávové směsi opravdu záležet, je další organická káva Kostarika Tarazzu San Rafael s tóny vanilky, karamelu a citrusů. K dokonalému vyladění chuti jsme přidali vynikající kávu Etiopie Yirgacheffe Mamo Kacha se silným aroma a výraznou chutí žlutého melounu, broskve, meruňky, medu s tóny grepu.
Indoenesie Sumatra Mandheling Gr.1 Mena Gold SCA 84:
Kávová specialita ze sopečných svahů Mount Leuser odrůdy Catimor a Bourbon je kávou opravdové jedinečnosti, která zaujme vaše chuťové buňky díky kořeněné chuti, cedru, čokolády a grapefruitu. Není náhodou, že tato káva získala prestižní ocenění od kávové světové asociace SCA 84 bodů. Káva ze Severní Sumatry Dolok Sanggul.
Dominicana Barahona Paraiso Organic AA:
Káva od pobřeží Karibského moře v oblasti Barahona pěstovaná v nadmořské výšce 800-1000 m.n.m. s pravidelnými dešťovými srážkami a velkému počtu slunečných dní. Díky této kombinaci se jedná o kávu plné sladké a bohaté chuti pomerančů a grepu.
Kostarika Tarazzu San Rafael:
Káva pěstovaná jižně od San Jose v horách Tarazzu chráněných mezi tichomořským pobřežím, centrálním údolím a vysokými vrcholy centrálního pohoří země. Tato oblast se nazývá oblastí svatých a pěstují se zde jedny z nejúžasnějších káv na světě pěstovaných ve výšce 1200 - 2000 m.n.m. Kraj San Pablo a San Marcos je bohatý na vulkanickou půdu s kombinací slunečního světla, dostatečnými srážkami a tou správnou teplotou. Díky tomu máme možnost ochutnat tuto jedinečnou kávovou lahůdku Kostarika Tarazzu San Rafael.
Etiopie Yirgacheffe Mamo Kacha:
Zrození kávy, tak by se dalo nazvat toto místo s ideálními klimatickými podmínkami pro pěstování prvotřídní kávy. Káva Yirgacheffe s květinovým aroma s citrusovými tóny grepu, žlutého melounu, broskve, meruňky a medu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.